Blog

Nautika

27.09.2022.
Nautika

Fleksibilni solarni paneli i prenosni baterijski agregati savršeni su proizvodi za nautičare i one koji se tako osećaju. Bacite sidro, ugasite motore i uživajte u tišini dok vaši pametni telefoni, dronovi, frižideri i sve što koristi električnu energiju rade uz pomoć EcoFlow proizvoda. Solarni paneli različitih kapaciteta, kao i ostali proizvodi lako su prenosivi. Nosite ih sa sobom i instalirajte bilo gdje.

Nautika

Najbrže punjenje na svetu

EcoFlow pruža najbržu tehnologiju punjenja koja je dostupna. Od 0-80% za manje od 1 sata.

Postoji više načina za punjenje EcoFlow proizvoda. Ako ste kod kuće, uključite u zidnu utičnicu. Ako ste na putu, punite proizvode u automobilu ili ako ste postavili kamp koristite solarne panele. U ekstremnim, hitnim slučajevima tijekom nestanka struje, uključite uređaje koji su vam potrebni uz pomoć EcoFlow proizvoda.

Od punjenja pametnih telefona i ostalih mobilnih uređaja, pa sve do all-in-one solarnih instalacija, pogodnih i za kampere, jedrilice, vikendice kao i sve ostale situacije boravka na otvorenom gde je energija slabo ili gotovo uopšte nije dostupna. Ovi proizvodi su pre svega sigurni za korišćenje, praktični, bez velikih troškova održavanja.