Blog

EcoFlow River 2 – Prenosna elektrana

11.01.2023.
EcoFlow River 2 – Prenosna elektrana

River 2 nadmašuje industrijski standard brzine punjenja, potpuno se puni za samo 60 min. To je 5 puta brže od drugih prenosivih elektrana na tržištu i 38% brže od prethodnih generacija. U potpunosti napunite RIVER 2 dok pakujete kofere, tako da ćete uvek biti spremni za putovanje.

Bezbedan, do 10 godina upotrebe

RIVER 2 serija je sigurna, izdržljiva i veoma efikasna, čak i na visokim temperaturama. 10 godina svakodnevne upotrebe i 6 puta duže od proseka u industriji. Uz jednu od najdužih garancija u industriji, idemo dalje da bismo Vam pružili mir.

Pametni sistem zaštite baterije

Naš najsavremeniji sistem za upravljanje baterijama konstatno prati napon, struju i temperaturu RIVER 2 sa više aspekata zaštite, produžavajući njegov vek do maksimuma. Sa četiri različita načina za dopunu RIVER 2 serije, postoji opcija dopune bez obzira na sve. Od brzog naizmeničnog napajanja do punjenja u kolima kada ste u pokretu.

Zašto ne biste iskoristili obnovljivu energiju dok kampujete ili krećete na put? Uključite nekoliko solarnih panela da biste se potpuno napunili van mreže za čak 3 sata.

Male dimenzije, velika snaga

RIVER 2 ima izlaz naizmenične struje do 300W. Treba vam napajanje za blender ili dekstop? Povećajte ga do 600W pomoću režima X-Boost.