Blog

26
Sep
2023

Trebaju li se solarni paneli čistiti?

Blog
Mnoge situacije mogu uticati na to koliko će se vaši solarni paneli zaprljati. Najbolji način čišćenja solarnih panela je pustiti da priroda obavi svoje. Pljusak može isprati prašinu i otpatke sa panela kako bi radili sa kapacitetom snage 95%.
11
Jan
2023

EcoFlow River 2 – Prenosna elektrana

Blog
River 2 nadmašuje industrijski standard brzine punjenja, potpuno se puni za samo 60 min. To je 5 puta brže od drugih prenosivih elektrana na tržištu i 38% brže od prethodnih generacija.
27
Sep
2022

EcoFlow Power Kits

Blog
Kompleti za napajanje od 5 kWh nude energiju za bezbrižan život van mreže, putovanje u kamp prikolici i uštedu prostora. Power Kits plug-and-play sistem Vam omogućuje da lako modifikujete svoj hardver kako bi odgovarao Vašem kombiju i potrebama za napajanje.
27
Sep
2022

EcoFlow Smart Generator

Blog
EcoFlow Smart Generator se automatski pokreće kada vaš DELTA Max ili DELTA Pro dobijaju nizak nivo energije.
27
Sep
2022

Rezervna energija

Blog
EcoFlow prenosne baterije će učiniti svaki dom, odlazak u prirodu ili druženje boljim, zahvaljujući snažnim kapacitetima, dizajnu i inovativnosti. Gubitak struje nikada nije zabavan.
27
Sep
2022

Kampovanje, boravak u prirodi

Blog
Uz EcoFlow prenosne baterije na vašem izletu, kampovanju ili bilo kakvom boravku na otvorenom možete imati malu elektranu. Ponesite sa sobom sve što vam je potrebno. Od aparata za kafu do fena za kosu.