Foto i video industrija

Za sve zaljubljenike u fotografiju i video proizvodnju koji nemaju dodatan izvor električne energije EcoFlow nudi sjajna rešenja.

Fotografišite venčanje na otvorenom, upravljajte dronom, snimajte kadrove koje vredi čekati. Prenosni i lagani baterijski generatori EcoFlow-a će vam pružiti dodatnu energiju gde god se nalazite. Kada se vaše baterije na fotoaparatima ili video kamerama isprazne, jednostavno ih uključite i napunite u River ili Delta seriju proizvoda. Nemojte da vam najlepši trenuci nestanu zbog prazne baterije na vašem uređaju.

Foto i video industrija
Energija uvek uz vas

X-STREAM TEHNOLOGIJA PUNJENJA

Najbrže punjenje na svetu

EcoFlow pruža najbržu tehnologiju punjenja koja je dostupna. Od 0-80% za manje od 1 sata.

Više načina punjenja

Postoji više načina za punjenje EcoFlow proizvoda. Ako ste kod kuće, uključite u zidnu utičnicu. Ako ste na putu, punite proizvode u automobilu ili ako ste postavili kamp koristite solarne panele.

Auto punjenje
Auto punjenje

Prenosna rešenja za napajanje

Od punjenja pametnih telefona i ostalih mobilnih uređaja, pa sve do all-in-one solarnih instalacija, pogodnih i za kampere, jedrilice, vikendice kao i sve ostale situacije boravka na otvorenom gde je energija slabo ili gotovo uopšte nije dostupna. Ovi proizvodi su pre svega sigurni za korišćenje, praktični, bez velikih troškova održavanja.