EcoFlow Srbija

ECOFLOW je osnovan 2017. godine sa misijom da osnaži ljude i zajednicu kroz prenosivu, čistu, pouzdanu energiju za konstantnom željom za izbacivanjem tradicionalnog benzinskog ili dizel agregata i ponovo pronalazeći način kojim svet pristupa energiji.

Koristimo naše tehnološko iskustvo da bi napravili proizvode koji su inteligentni u dizajnu, stvarajući na prvom mestu industrijski pametne i moćne proizvode za skladištenje energije. Nastojimo da ponovo osmislimo način na koji ljudi uvek i na svakom mestu mogu pristupiti električnoj energiji.

Naša misija je da osnažimo pojedince i zajednice preko prenosivog, čistog i pouzdanog napajanja, umesto tradicionalnog generatora. Novi pristup energiji. ECOFLOW kombinuje vodeća istraživanja i znanje u industriji da napravi inovativne proizvode koji su broj jedan što se tiče dizajna, inteligencije i moći. Linija proizvoda ECOFLOW uključuje najsevremeniju tehnologiju koja korisnicima nudi čistu i obnovljivu energiju za upotrebu i van kuće.

Naša tehnologija

Ecoflow tehnologija brzog punjenja X-Stream eliminiše potrebu za nošenjem glomaznih adaptera za napajanje. Ecoflow Delta i Ecoflow River mogu se napuniti od 0-80% za vreme od 1h. Potpuno punjenje se postiže u roku od 2h

Sistem upravljanja baterijom

Sistem podiže inovaciju na sledeći nivo. Povećanje performansi, efikasnosti i rok trajanja Ecoflow proizvoda. Ova tehnologija koristi pametne algoritme koja reguliše efikasnost baterije.